Veel Gestelde Vragen

Hier zijn enkele van de veelgestelde vragen van de meeste van onze klanten

Mag ik uw documenten legaal gebruiken?

Ja natuurlijk! De documenten die we uitgeven zijn dezelfde als die van de autoriteiten. We gebruiken dezelfde kwaliteit materialen die door de autoriteiten worden gebruikt en registreren alle klantinformatie in het vermeende databasesysteem en de overheid erkent het document. Daarom zijn al onze documenten origineel en wettelijk goedgekeurd door de overheid. Daarom moet u ze gebruiken als onbeperkte juridische documenten. Rijbewijs kopen belgie.

Waarom zou ik je vertrouwen?

Nous sommes des professionnels dans ce domaine et nous l’avons fait avec un succès à 100%. Sur notre site Web, vous trouverez quelques exemples de documents que nous avons créés. Nous recevons un minimum de 5 à 10 commandes de clients potentiels chaque jour et ces clients recommandent toujours nos services à des tiers après avoir reçu leurs documents. Assurez-vous donc de notre légitimité. Rijbewijs kopen belgie.

Kan ik mijn documenten bij jullie verlengen?

Ja natuurlijk! Zodra het document verloopt, kunt u contact met ons opnemen om een verlenging aan te vragen, waarbij u het oude document opstuurt zodat wij informatie kunnen ontvangen over de afhandeling van uw nieuwe document. Rijbewijs kopen belgie. Ook als wij uw document aanmaken en het willen vernieuwen, kunt u nog steeds contact opnemen met de autoriteiten, aangezien uw gegevens al in het systeem zijn geregistreerd.

Hoe weet ik zeker dat ik een echt document ontvang en geen nep?

Wanneer we uw document naar u verzenden, zullen we ook een bevestigingsschijf, een telefoonnummer en een link naar de database die u gebruikt om de authenticiteit van uw document te verifiëren, inpakken. Met de verificatieschijf kunt u de informatie bekijken die volledig is vastgelegd in het veronderstelde databasesysteem. U ziet uw gegevens in het systeem, uw document is een echt document.

Hoe lang duurt het om een ​​rijbewijs te halen?

Vanaf het moment dat u uw gegevens met identiteitsgegevens invult om het rijbewijs te verkrijgen, moet u 5 tot 6 werkdagen wachten op de afgifte van het document.

Open chat
Hoe kunnen wij u helpen?